Kunstkamp

Kunstkamp

Op 25 en 26 augustus ben je vanaf 9:30 van harte welkom in GIGANT. We starten gezamenlijk de dag waarna we aan de slag gaan met de diverse workshops. Tussendoor gaan we samen eten, sluiten we de dag gezamenlijk af en kun jij laten zien wat jij die dag hebt geleerd/gemaakt! (als je durft 😉 )

WAT GA JE DOEN? Je kunt kiezen uit één van de workshops. Maak een bouwsel met hout, karton en verf, een film of een vulkaan met klei. Daar ga je een hele dag mee aan de slag. Kom je twee dagen? Dan kun je kiezen uit twee verschillende workshops. De workshops hebben op beide dagen hetzelfde programma.

VOOR WIE? KunstKamp is een tweedaags creatief en educatief programma voor jongeren van 8 t/m 12 jaar.

WANNEER? 25 en 26 augustus van 9:30 – 16:00

KOSTEN? 1 dag: €40,- / 2 dagen: €75,-
Kosten zijn inclusief lunch, drinken en tussendoortjes.
Betalen met regelrechtstrippen is mogelijk.

MAAK EEN BOUWSEL!
Een explosie aan materialen en gereedschappen staan voor je klaar bij de verschillende stations in het atelier. Gedurende de dag kan je langs station Hout, station Verf en station Karton om met hamers, tape, schroeven, een accuboormachientje of aan de schildersezel iets te maken. Lekker bouwen en schilderen, maar wat? Een vliegend paard, een ruimtestation of iets wat kan rijden, laat je creativiteit maar ontploffen. Loop je even vast? Ik ben er!

Docent: Susan Nieboer
Opgeven: via de de Inschrijf pagina

MAAK EEN FILM!
Een hele dag werken aan een grappige film! Je leert een leuk karaktertje maken die allerlei avonturen beleeft. En uiteindelijk natuurlijk een explosie!
Deze workshop doe je voor de gezelligheid in groepjes. Je kunt natuurlijk een vriend of vriendin meenemen, maar dat hoeft niet. Je leert werken met professionele apparatuur.

Docent: Marco Meijer
Opgeven: Stuur een mail naar marco@bergblauw.nl

MAAK EEN VULKAAN!
Ontdek met elkaar dit vulkanisch eiland. Tijdens deze reis leer je vulkanisch glazuur maken en kom je al draaiende vulkanen tegen van klei. Klein en groot. Sommige zijn zelfs zo groot, dat het lijkt of je erin kunt vallen!Nadat alle vulkanen gebakken zijn in een keramiekoven, mogen ze met hun ontwerper mee op reis (naar huis).

Docenten: Kleywerk.
Opgeven: Stuur een mail naar ella@kleywerk.nl

Aanmelden t/m 18 augustus 2020.