Algemene Voorwaarden

Voorwaarden voor inschrijving

1. Bij voldoende deelname gaat de cursus door, bij onvoldoende deelname kan de cursus geannuleerd worden.
2. Bij voldoende deelname ontvangt u een factuur via uw opgegeven e-mailadres.
3. Gelieve het factuurbedrag binnen 14 dagen te betalen.
4. Vanaf het moment van bevestiging heeft u 10 dagen bedenktijd. Binnen deze 10 dagen kunt u kosteloos alleen schriftelijk annuleren via susannieboer@gmail.com Na deze 10 dagen wordt het volledige bedrag voor de cursus/workshop in rekening gebracht.
5. In bijzondere gevallen(langdurige ziekte, verhuizing) is annulering bespreekbaar. Er wordt naar een passend alternatief gezocht.
6. Lesuitval: op 15 lessen 1 lesuitval is op eigen risico. Bij meer uitval wordt vervanging gezocht. Anders ontvangt u korting op het betaalde lesgeld.
7. Korting: Stichting Leergeld/CJP-pas/65+/Inkomenskorting. Voorafgaand aan de cursus de betreffende voorwaarden en de benodigde papieren ter inzage te overhandigen.
8. De docent aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor kosten die cursisten maken door letsel, ongeval, diefstal of vernielingen tijdens de lessen. Uitzonderingen vormen de gevallen waarin een wettelijke aansprakelijkheid is vastgelegd.
9. Tijdens de cursus worden met regelmaat foto’s gemaakt. Deze worden gebruikt om via diverse kanalen aandacht te vestigen op de activiteiten. Tenzij aan het begin van de cursus hiertegen bezwaar is gemaakt, gaat de cursist akkoord met gebruik van deze foto’s.